Намери ни
To Top

Цял свят се смее! Вижте кой мъж вече не харесва Роналдо, заради флирт от Кристиано се отрече…

Цял свят се смее, а Кристиано Роналдо ще се хване за главата, чудейки се защо за пореден път сексуалните му забежки изместват футбола като водеща тема.

Заради флирт, мъж дългогодишен фен на Роналдо се отрича от суперзвездата.

Австралийският фотомодел Алин Лима потвърди за неуспешния опит на Кристиано да я вкара в леглото си. Тя признава, че КР7 се е опитал да си уреди среща с нея, но се е отказал, а причината е една.


Алин е заявила, че има приятел (Алекс), който е огромен фен на Роналдо и Реал и желае да се запознае с него. Кристъиано пък отвърнал, че не иска да се среща с мъже, а само с красивата Лима. Но нещата между тях пропаднали, заради различните им интереси в диалога.

Самата австралийска хубавица пък споделя, че приятелят й Алекс вече не е фен на Роналдо. Причина за това разбира се е желанието на КР7 за флирт с Лима и тоталното му разграничаване, когато става въпрос за среща с неговия фен от мъжки пол.

Освен с големите си успехи с фланелките на Реал Мадрид и преди това в Манчестър Юнайтед, около Роналдо постоянно излизат и интересни истории свързани с личния му живот. Явно гениалният футболист не е от най-моногамните мъже.

Ощр от категория Акценти