Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/06/screenshot379992.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Турнирът в Оклънд се завръща в тенис календара след прекъсването заради КОВИД-19 – Sportove
Намери ни
To Top

Турнирът в Оклънд се завръща в тенис календара след прекъсването заради КОВИД-19

Тенисът от най-високо ниво ще се завърне в Нова Зеландия следващия януари за първи път от три години, като някои от големите имена вече са дали заявки за участие на турнира в Оукланд, съобщиха организаторите.

Серина Уилямс беше последната шампионка в Оукланд в началото на 2020 година, преди Нова Зеландия да затвори границите си в опит да спре разпространението на КОВИД-19.

Ограниченията за пътуване са облекчени тази година и правителството заяви през май, че  границите ще се отворят напълно за чужденци от края на юли.

„Турнирите в Оукланд са обичани от играчите и са сред най-посещаваните събития в календара“, каза директорът на надпреварата Никола Ламперен.


Турнирите при мъжете и жените в Оукланд през 2023 година ще се проведат от 2 до 14 януари и ще бъдат подгряващи преди началото на Откритото първенство на Австралия, което се очаква да започне в Мелбърн на 16 януари.

Гледайте всички най-вълнуващи тенис двубои от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Тенис


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558