Намери ни
To Top

Иван Стоянов бе изхвърлен от футбола за година

Бившият национал Иван Стоянов бе изхвърлен от футбола за една година, считано от 06.06.2022 година. Причината за това е, че той се забърка в скандал по време на мача между неговия тим Загорец и Несебър от Трета лига. Племенникът на Йордан Лечков е избутал съдията Денислав Сталев и това е причината да получи тежката санкция.


Същото наказание отнесе и вратарят на Загорец Евгени Караманов, който също взе дейно участие в мелето, а Георги Георгиев е наказан за два мача. Клубът пък получи санкция в размер на 250 лева.

Ето и решенията на Дисциплинарната комисия:

„На основание член 25 от Дисциплинарния правилник се налага наказание ССП за една(1) година на г-н Иван Стоянов Иванов и г-н Евгени Руменов Караманов от ФК Загорец (Нова Загора) считано от 06.06.2022 година.

На основание член 22(2) б.К к.4 от Дисциплинарния правилник се налага наказание ССП за две(2) срещи на г-н Георги Йорданов Георгиев от ФК Загорец (Нова Загора).

На основание член 37(1) 22.2 от Дисциплинарния правилник се налага имуществена санкция в размер 250( двеста и петдесет) лева на ФК Загорец град Нова Загора“.

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558