Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/06/screenshot379878.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Колоездач прати съпругата си в безсъзнание, докато се радваше на етапна победа – Sportove
Намери ни
To Top

Колоездач прати съпругата си в безсъзнание, докато се радваше на етапна победа

Колоездачът от отбора на Колнаго Луис Карлос Чиа премина през цялата палитра от емоции в неделя, след като спечели третия етап от Обиколката на Колумбия, но в радостта си прати съпругата си в несвяст.

25-годишният колумбиец, който е лидер в генералното класиране, триумфира с финален спринт в дъждовния трети етап на състезанието и вдигна високо ръце след финалната линия. В този момент той внезапно реши да се отклони към група фотографи, сред които бе и съпругата му, но заради малкото време за реакция и хлъзгавия път той се заби в половинката си Клаудия Ронкансио, пращайки я на земята в безсъзнание.

Според колумбийския вестник Ел Тиемпо Ронкансио се е нуждаела от четири шева на главата и е прекара нощта в болница под лекарско наблюдение. Самият Чиа също падна на земята, но за щастие не пострада сериозно.

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558