Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/08/1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Абсолютен шок! Само преди секунди, вижте какво направиха играчите на Ашдод – Sportove
Намери ни
To Top

Абсолютен шок! Само преди секунди, вижте какво направиха играчите на Ашдод

Абсолютен шок! Каква А група? Страстите около кръга в елита се забравиха, защото контролата на ЦСКА със сините от Ашдод взриви футболната неделя. Само преди минути играчите на гостите се превърнаха от футболен тим в състав по синхронно бягане.

Сцените се разиграха заради брутално грубата игра на гостите в контролата с ЦСКА и фаул в края на мача, който вече преля чашата на търпението на червените.

Феновете на ЦСКА нахлуха на терена, а след това кадрите се превърнаха в сцени, които ще се предават в цял свят следващите часове.


Играчите на Ашдод в купом тръгнаха да бягат към Сектор В, дори опитаха да се скрият отвъд стадиона, влизайки към Борисовата градина. След това явно отново подгонени се скриха до сектор Б и с минути чакаха феновете на ЦСКА да пеят своите песни по терена и на централната трибуна.

Израелците едва ли са очаквали, че ще им се случи такова нещо в контрола. В крайна сметка грубата игра на Ашдод се размина без последици и сериозни контузии в ЦСКА няма, навлизането на привържениците пък също не доведе до по-фрапиращи сблъсъци и всичко на Армията вече е спокойно и за червените, и за гостите със сини фланелки.

Явно синият цвят и грубостите от страна на опонентите, не се приемат добре на стадион „Българска армия“!

Ощр от категория Акценти


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558