Намери ни
To Top

Челси насочва поглед към Сержиньо Дест

Челси проявява интерес към защитника на Барселона Сержиньо Дест, твърдят информации на „Атлетик“ и „Мундо Депортиво“. На „Стамфорд Бридж“ имат нужда от нов играч в дясната зона на отбраната, който да се конкурира за титулярно място с Рийс Джеймс и 21-годишният нидерландец е една от опциите.

Новите собственици на Челси се очаква да развържат кесията и да осигурят бюджет от 200 милиона за лятната селекция на клуба. Подсилване на отбраната ще е основен приоритет за лондончани, които ще се разделят с четирима основни играчи в тази зона в лицето на Антонио Рюдигер, Сесар Аспиликуета, Маркос Алонсо и Андреас Кристенсен, които ще поемат към Ла Лига.


След напускането на Аспиликуета Челси ще остане само с Рийс Джеймс на десния фланг на отбраната и именно затова Томас Тухел настоява за привличането на футболист за тази позиция. Освен Дест, клубът е набелязал и Ашраф Хакими от Пари Сен Жермен.

Дест има договор с Барселона до 2025 година. Каталунците обаче може и да се съгласят на продажба, ако получат достатъчно добра оферта. Още повече, че на „Камп Ноу“ вероятно ще разполагат с доста играчи в тази зона за новия сезон – Сержи Роберто, Дани Алвеш и Сесар Аспиликуета.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558