Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/05/screenshot378620.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Надал: Джокович е голямо предизвикателство, но ще се боря с всички сили – Sportove
Намери ни
To Top

Надал: Джокович е голямо предизвикателство, но ще се боря с всички сили

Рафаел Надал е готов за здрава битка срещу сърбина Новак Джокович на четвъртфиналите на Откритото първенство по тенис на Франция, но самият испанец знае, че сърбинът ще излезе на корта в ролята на категоричен фаворит за победата. Той подчерта, че всеки двубой може да бъде последен в кариерата му в Париж и заради това играе на максимума на силите си.

Запитан какво трябва да направи, за да спечели двубоя с Джокович, Надал отвърна: „Не мога да кажа на 100 процента, защото скоро не сме се срещали. За последно това се случи миналата година на същия корт.


За съперник от неговия ранг е трудно да намериш адекватна тренировка и съм наясно, че този мач е голямо предизвикателство за мен. Джокович играе със самочувствие и аз знам в какво положение съм, но ще се боря за победа с всички сили“.

Напоследък Надал е затрудняван от хронична контузия в стъпалото и заради това испанецът направи няколко по-слаби мача както на този турнир, така и на изминалите в Рим и Мадрид.

„Не мога да се оплаквам, когато съм стигнал до четвъртфиналите на “Ролан Гарос”. Преди две седмици и половина не знаех дали изобщо ще участвам, а сега излизам на корта с чувството, че всеки мач може да бъде последен за мен във Франция. Затова се опитвам да им се наслаждавам и да давам всичко от себе си“, добави той.

Гледайте всички най-вълнуващи тенис двубои от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Тенис


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558