Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/05/screenshot378566.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Две победи за Цолов на „Херес” във Формула 4 – Sportove
Намери ни
To Top

Две победи за Цолов на „Херес” във Формула 4

Две победи във втория кръг на испанската Формула 4 спечели българския пилот Никола Цолов, който кара за Campos Racing. И в двата случая днес Никола стартира пръв и беше начело на колоната, като в първото състезание той се справи отлично и с рестарта след кола на сигурността, а второто беше прекратено малко преди финала.

Освен това, Никола спечели и три първи позиции на старта и записа най-бързите обиколки и в трите състезания.

Вчера, в първата надпревара от втория кръг Никола завърши втори, като успя да се върне в челото, след като беше изпреварен от двама негови съперници след грешка малко след старта, на който той потегли от първа позиция.

В първите шест състезания в дебютния сезон във Формула 4 за Никола, който идва от картинга, Българския лъв има вече 3 победи, 5 първи места на старта и 6 най-бързи обиколки.

След днешните два успеха Цолов е новият водач в класирането в испанската Формула 4 и също така води и в подреждането на новаците в шампионата.

Гледайте най-вълнуващите състезания от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558