Намери ни
To Top

Стойчо Стоев предаде духа на Левски. Сините трябва да се раздават докрай!

Треньорът на Левски Стойчо Стоев си позволи да се изкаже по начин, който никога не е бил характерен за Левски. „Сините“ никога не се предават и никога не излизат пораженчески, без значение дали играят с Доростол (Силистра) или с Реал (Мадрид).

Треньорът обаче си позволи да развали духа на играчите си, носещи святата емблема. Той заяви пред сайта на „сините“, че Лудогорец е фаворит за предстоящия мач между двата тима.


Шампионът приема Левски в мач от третия кръг на футболното първенство. Двубоят на „Лудогорец Арена“ в Разград е на 1 август (събота) от 21:00 часа.

Треньорът на Левски каза, че за двубоя в Разград разполага с група от само 16 футболисти. Той допълни, че няма картотеки за Атанас Курдов и Диаби, няма ги и чаканите външни полузащитници, но в тима има хъс и желание.

Специалистът добави, че е доволен от старанието на младите играчи, но на тях все още им липсва увереност.

За двубоя с Лудогорец Стойчо Стоев каза, че не очаква двата тима да се изненадат с нещо. Той добави, че изненадата от Лудогорец евентуално би могла да дойде от включването в игра на някой от най-новите попълнения.

В допълнение ще кажем, че такова поведение не отива на треньор на един от най-великите футболни клубове в България. Левски трябва да излиза винаги и само за победа, въпреки финансовите проблеми и въпреки липсата на важни играчи.

Ощр от категория Тема на деня