Намери ни
To Top

Италианските собственици на Царско село поемат Хебър?

Италиано-швейцарският консорциум, който бе в съдружие със Стойне Манолов в Царско село, са договорили всичко около влизането си в Хебър, твърди „Котаспорт“. Както е известно босът на „царете“ разпусна клуба след отпадането във Втора лига. Така чужденците са се насочили към новака в родния футболен елит.

Представители на консорциума са агентите Антонино Имборджа и Дино Сако, а техен адвокат е Томазо Маниконе.


В Царско село италианците се включиха с 50% от издръжката на клуба.

Първоначално старши треньор стана Андреа Сасарини, който след 3 поредни загуби бе заменен от сънародника си Стефано Макопи. Кондиционният треньор също бе италианец, както и голяма част от футболистите. Най-вероятно обаче нито Сасарини, нито Макопи ще да бъде новият старши треньор на Хебър. Почти сигурно обаче на поста си няма да се задържи и Николай Митов, който вкара тима от Пазарджик в efbet Лига. На негово място се очаква да застане италиански специалист, който да „наводни“ отбора със свои сънародници.

Хебър ще играе домакинските си мачове на „Георги Бенковски“. За целта новите италиански босове си осигурили осветлението и таблото на Царско село, чийто мъжки отбор и школа бяха разформировани.

Хапни като шампион с безплатна доставка от Takeaway.com!

Ощр от категория efbet Лига