Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/05/screenshot378094.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ботев (Враца) и Етър се изправят в решителен сблъсък – Sportove
Намери ни
To Top

Ботев (Враца) и Етър се изправят в решителен сблъсък

Отборите на Ботев (Враца) и Етър се изправят в решителен бараж за влизане в efbet Лига. Двубоят е тази вечер от 20,00 часа на стадион “Александър Шаламанов”. 

Срещата се очаква да бъде посетена от много фенове на “виолетовите”, като от клуба са организирали безплатен транспорт. 

Ботев излиза като фаворит в мача, което означава и по-голямо напрежение в редиците на врачани.


Наставникът на търновци Веселин Великов няма да може да разчита на двама от най-опитните си играчи – Даниел Младенов и Здравко Илиев. 

И двамата асове не се качиха на автобуса за София. Извън сметките на Великов са също Георги Александров и Николай Янков. 

“Трябва да направим всичко възможно да победим и да се върнем в елита. Баражът е само в един мач и шансовете са равни. Напрежението е повече в Ботев (Враца), който иска на всяка цена да запази мястото си в елита. 

Разбира се, напрежение има и при нас. Всички са на линия, освен трайно контузените Здравко Илиев, Георги Александров, Дани Младенов и Николай Янков. Ще направим всичко възможно, за да спечелим”, заяви преди мача старши треньорът на търновци Веселин Великов.

Вероятни състави

Ботев (Враца): Костов, Христов, Соарес, Миланов, Николов, Бауренски, Георгиев, Фераресо, Ивайлов, Ненов, Переа. 

Етър (Велико Търново): Хр. Иванов, Дичев, М. Иванов, Пехливанов, Станев, Райков, Ивей, Тодоров, Фелипе, Апостолов, Кнежевич.

Хапни като шампион с безплатна доставка от Takeaway.com!

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558