Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/07/Jose-Mourinho.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Моуриньо вече се джафка и с жените на треньорите. Отнесе го устатата съпруга на Бенитес – Sportove
Намери ни
To Top

Моуриньо вече се джафка и с жените на треньорите. Отнесе го устатата съпруга на Бенитес

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо не прощава на никого, ако бъде засегнат по какъвто и да било повод. Португалският специалист загуби представа за джентълменство и реши да отговори на нападките на съпругата на Рафаел Бенитес – Монсерат Сеара. Вчера тя заяви, че работата на мъжа й е да оправя бъркотиите създадено от Моу в отборите, които в последствие Бенитес поема.

„Тази жена е малко объркана“, каза Моуриньо.


Той изтъкна още, че съпругът й е сменил Роберто ди Матео в Челси и Карло Анчелоти в Реал Мадрид, а е бил наследен пряко единствено в Интер. По думите му, само за 6 месеца Бенитес е успял да унищожи най-добрия отбор в Европа.

Явно върло бесен, 52-годишният специалист стана още по-язвителен. „Ако госпожата се грижеше за диетата на съпруга си, нямаше да има никакво време да говори за мен“, добави португалецът.

Враждата между Моуриньо и Бенитес е пословична и датира от първия престой на португалеца в Челси, където засичаше испанеца, който ръководеше Ливърпул.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558