Намери ни
To Top

Реал Мадрид с най-доброто срещу Бетис (съставите)

Реал Мадрид излиза срещу Бетис от 22:00 часа в последния си домакински мач за сезона. Кралският клуб отдавна си осигури титлата в Ла Лига и сега вниманието е насочено изцяло към финала в Шампионската лига срещу Реал Мадрид на 28 май. Въпреки това, и тази вечер „белите“ ще се опитат да зарадват феновете си с победа.

Двубоят на „Сантиаго Бернабеу“ не е от голямо значение и за Бетис.


Севилци спечелиха Купата на краля, но пропуснаха възможността да се преборят за място в топ 4 на първенството. Все пак, „вердибланкос“ искат да задържат петата позиция, към която апетити има и Реал Сосиедад. 

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти залага на най-добрите си футболисти от първата минута с ясната идея те да не губят игрови ритъм преди финала на ШЛ срещу Ливърпул. На вратата е Тибо Куртоа, в защита започват Даниел Карвахал, Едер Милитао, Начо Фернандес и Ферлан Менди, тримата в средата на терена са Тони Кроос, Лука Модрич и Каземиро, а атаката ще водят Карим Бензема, Винисиус Жуниор и Родриго.

Мануел Пелегрини също няма да пести силите на звездите си. В предни позиции ще действа Борха Иглесиас, подкепян от Набил Фекир, Серхио Каналес и Хуанми. Двойка вътрешни халфове ще са Гуидо Родригес и Вилиам Карвальо, а защитното каре пред Руи Силва оформят Юсуф Сабали, Марк Бартра, Херман Пецея и Алекс Морено. 

Гледайте всички мачове от испанската ЛаЛига, на живо, само в ефира на MAX Sport 4.

Ощр от категория Световен футбол