Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/05/screenshot376221.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Каляри 0:1 Интер – Sportove
Намери ни
To Top

Каляри 0:1 Интер

Отборите на Каляри и Интер играят при резултат 0:1 в сблъсъка помежду си от 37-ия кръг на Серия „А“.

Домакините залагат на Леонардо Паволети и Жоао Педро в атака. Хараламбос Ликоянис и Раул Беланова ще са двамата халф-бекове, а Марко Рог, Алберто Граси и Разван Марин ще са триото в средата на терена.

В същото време Симоне Индзаги е избрал да започне с Един Джеко и Лаутаро Мартинес в предни позиции. Хакан Чалханоолу, Марсело Брозович и Николо Барела ще действат в средата на терена, а на крилата ще бъдат Матео Дариман и Иван Перишич.

Интер създаде първата голова опасност в мача. В 3-ата минута Перишич стреля по земя от дистанция и вратарят Алесио Краньо трябваше да прави първо спасяване.

В 6-ата минута и Чалханоолу обстрелва вратата на съперника с интересен шут от воле, но не успя особено да затрудни съперниковия вратар, който уверено улови.

Домакините обаче показаха, че също ще бъдат опасни, като в 9-ата минута Ликоянис отправи страхотен шут извън наказателното поле и Самир Ханданович трябваше да прави страхотно спасяване.

Гледайте най-вълнуващите мачове от италианската Серия А, на живо, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558