Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/05/screenshot375555.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Алегри поздрави Интер за успеха – Sportove
Намери ни
To Top

Алегри поздрави Интер за успеха

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри беше недоволен от някои съдийски решения по време на финала за Купата на Италия срещу Интер, загубен с 2:4 след продължения, но се показа като изключителен джентълмен и поздрави “нерадзурите” за успеха. 

“Трябва да поздравим Интер за победата. Не спечелихме нищо през сезона, но се надявам, че през следващия сезон ще се завърнем на победния път. Играхме добре, но в края малко се поотпуснахме.


Някои от играчите не бяха в най-добрата си форма, но дадоха всичко възможно от себе си и им благодаря за усилията. 

Съжалявам, че не победихме Интер в шампионата и сега също не успяхме да вземем реванш. Ще си извлечем поуките. Успяхме да завършим в топ 4, което изглеждаше доста трудна за постигане цел през януари. Сега момчетата могат да си починат през лятото и да се заредят с енергия за новия сезон”, коментира Алегри.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558