Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/05/screenshot374679.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Валентин Антов гледа отблизо провал на Монца, Андреа Христов оцеля засега в Серия Б – Sportove
Намери ни
To Top

Валентин Антов гледа отблизо провал на Монца, Андреа Христов оцеля засега в Серия Б

Българският защитник Валентин Антов изгледа отблизо загубата на тима си Монца от Перуджа като гост с 0:1 в двубой от последния кръг на италианската Серия Б. 

Поражението изпепели надеждите на Монца за директна промоция и тимът ще трябва да премине през плейофи. Антов беше в групата за мача, но остана неизползвана резерва. За Перуджа мачът нямаше особено значение, но домакините стигна до победно попадение в самия край на сблъсъка, когато се разписа Ферарини.


Победата се оказа пирова за Перуджа, тъй като тимът остана девети в крайното класиране и остана извън зоната на плейофите. 

Асколи с Атанас Илиев ще има шанс да се бори за място в елита, след като завърши на шестата позиция в крайното класиране. В последния кръг тимът на българина спечели с 4:1 у дома срещу Тернана. Илиев започна от резервната скамейка и се появи в игра в 72-ата минута на мястото на автора на хеттрик за Асколи Франк Тсаджут. 

Третият наш представител във второто ниво на италианския футбол Андреа Христов пък остана на скамейката при успеха на Козенца над Читадела с 1:0. Въпреки успеха Козенца ще играе плейофи, но за оставане в Серия Б. Добрата новина е, че тимът на Христов се спаси от сценария с директно изпадане в по-долната дивизия.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558