Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/07/201507150006409014.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Молдовците си правят гаргара с Лудогорец, треньорът на Милсами се подиграва: Българите… – Sportove
Намери ни
To Top

Молдовците си правят гаргара с Лудогорец, треньорът на Милсами се подиграва: Българите…

Наставникът на Милсами Юрий Осипенко драматизира още повече неочакваното и също така разочароващо отпадане на българския шампион Лудогорец от Шампионската лига. На състоялата се традиционна пресконференция след мача, треньорът на молдовския първенец се изказа язвително по адрес на разградчани.

„От резервната скамейка на българите не спряха да ръкомахат и да недоволстват от съдията и от нашите футболисти. Явно не можеха да приемат, че губят и това е разбираемо, защото кои сме ние и кои са Лудогорец.


Доколкото знам, в техническата зона има право да стои един човек, а в тази на Лудогорец се бяха събрали десетима“, сподели Осипенко.

Ощр от категория Акценти


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558