Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/05/screenshot373953.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Лацио „скочи“ на Моуриньо и другите критици – Sportove
Намери ни
To Top

Лацио „скочи“ на Моуриньо и другите критици

От Лацио реагираха след шума, който бе вдигнат от наставника на Рома Жозе Моуриньо и част от медиите в Италия. Победният гол на Франческо Ачерби, с който Лацио излъга Специя на Петко Христов с 4:3 като гост през изминалия уикенд, разбуни духовете сред футболната общественост на Ботуша заради сериозните съмнения за засада на защитника на “орлите”. Точно това накара треньора на Рома Жозе моуриньо да коментира се случилото се на стадиона в Специя, тъй като Лацио е и пряк конкурент на “вълците” за място в европейските клубни турнири и по-конкретно петата позиция.

От Лацио изразиха с официална декларация недоумението си от това, че треньорът на противников отбор коментира “предполагаеми”, по думите на “орлите”, съдийски грешки. От Лацио изразиха притеснението си от липсата на достатъчно голямо уважение към съдиите и на журналистическа обективност.

“Бианкочелестите” се защитиха и с конкретни пресни примери за показана спрямо Лацио несправедливост, като посочиха победния гол на Милан на Сандро Тонали (според Лацио халфът е извършил нарушение в атака) при победата на “росонерите” срещу “орлите” в Рим с 2:1, както и удар с лакът от страна на защитника на Рома Рожер Ибаниес срещу Рожер Ибаниес в Дерби дела Капитале по-рано през сезона.

В същото време президентът на Специя Филип Реймънд Платек изрази недоволство от решението да бъде зачетен гола на Ачерби, тъй като според него такива грешки са “неприемливи”.

Гледайте най-вълнуващите мачове от италианската Серия А, на живо, в ефира на MAX Sport 3.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558