Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/04/screenshot373303.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Бастони пропуска и мача с Удинезе – Sportove
Намери ни
To Top

Бастони пропуска и мача с Удинезе

Защитникът на Интер Алесандро Бастони ще пропусне и предстоящия двубой с Удинезе в Серия „А“. Той има контузия на прасеца и ще получи още почивка от треньорския щаб на „нерадзурите“.

Централният защитник е бил прегледан на скенер тази сутрин в клиниката „Хуманитас“ в Розано, а резултатите са потвърдили, че става въпрос за мускулен проблем в левия прасец. Състоянието му ще бъде следено от лекарите на клуба ежедневно, но на този етап той със сигурност няма да пътува за мача в Удине.


Тази травма мъчи 23-годишния бранител от известно време насам. Заради нея той не игра и в мача с Болоня през седмицата. Треньорския щаб се надяваше тази почивка да му бъде достатъчна и той да успее да се възстанови за следващия двубой, но за момента няма положителни новини и играчът остава извън сметките.

Това не е добра новина за треньора Симоне Индзаги. Бастони се превърна в основен стълб в отбраната на Интер под негово ръководство, като през този сезон има 41 мача във всички турнири, 1 гол и 3 асистенции на сметката си. С него на терена тимът е записал 19 „чисти“ мрежи.

Гледайте най-вълнуващите мачове от италианската Серия А, на живо, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558