Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/04/screenshot373281.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Рашфорд титуляр, Ман Юнайтед – Челси (съставите) – Sportove
Намери ни
To Top

Рашфорд титуляр, Ман Юнайтед – Челси (съставите)

Преди десетина дни надеждите на Манчестър Юнайтед за топ 4 се бяха върнали. Последваха тежка загуба от Ливърпул и поражение от директния конкурент за четворката Арсенал. „Червените дяволи“ записаха три загуби в последните си пет мача и изостават на шест точки от „артилеристите“, като са изиграли и мач повече.

Мнозина от феновете на Ман Юнайтед вече гледат към следващия сезон, след като Ерик тен Хаг официално бе обявен за новия мениджър на тима.


Отборът обаче първо трябва да завърши този и му предстои сблъсък с Челси. Лондончани имат една загуба и четири победи в последните си пет мача. Последните три срещи между двата отбора завършиха наравно.

Маркъс Рашфорд започва като титуляр за Манчестър Юнайтед и ще помага на Кристиано Роналдо в атака. „Червените дяволи“ са без капитана си Хари Магуайър, който е контузен, и Джейдън Санчо, който е болен. Аарън Уан-Бисака не успя да се възстанов и също е извън групата, двубоят пропускат още Фред, Побга, Кавани и Шоу. Четирима юноши са на пейката на Ман Юнайтед.

Антонио Рюдигер и Рийс Джеймс са в стартовия състав на Челси, след като се възстановиха от контузии. Те заменят Рубен Лофтъс-Чийк и Тревор Чалоба в защитата на „сините“. Тухел продължава да се доверява на Рюдигер, въпреки че обяви решението на германеца да напусне клуба през лятото, когато изтича договорът му.

МАН ЮНАЙТЕД – ЧЕЛСИ

МАН ЮНАЙТЕД: Де Хеа, Далот, Варан, Линдельоф, Телеш, Макоминей, Матич, Фернандеш, Еланга, Рашфорд, Роналдо
ЧЕЛСИ: Менди, Алонсо, Рюдигер, Силва, Аспиликуета, Джеймс, Канте, Жоржиньо, Маунт, Вернер, Хавертц

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558