Намери ни
To Top

Ето какво заявиха Антони Здравков и Борислав Кьосев след мача между Монтана и Спортист (Своге)

Вчера Монтана надви Спортист (Своге) с минималното 1:0 на „Огоста“. Ето какво заявиха двамата треньори след срещата:

Антони Здравков (ст. треньор на Монтана): Спортист е добър отбор, който действа организирано във фаза защита и бързо прелива в атака. Футболистите му са необременени, не играят за нищо, далеч са от зоната на изпадащите, нямат шанс и за първите четири места в класирането и това е допълнителен плюс за тях.


През първото полувреме ни затвориха всички пространства и затова трудно стигахме до голово положение. След влизането в игра на Боби Дамянов и Фудил вдъхнахме оборотите, заиграхме по-агресивно и успяхме да отбележим един, но много красив гол. Боби е вкарвал на тренировки и друг път с глава, но изпълнението му днес бе впечатляващо. Тази победа е на всички, които подкрепят и желаят доброто на нашия отбор. Пожелавам им весели празници!

Борислав Кьосев (ст. треньорът на Спортист (Своге): Получи се хубав и оспорван двубой, срещу много добър противник и при отлични условия за игра. Съжалявам само, че не успяхме да вземем нещо от него. Искам изрично да подчертая, че ако на всички стадиони във Втора лига терените са такива като този, нивото ще е много по-високо и контузиите по-малко. Днес трима основни футболисти не бяха на разположение и това оказа влияние. Опитваме се да играем добър футбол, но ако през следващия сезон искаме да преследваме по-високи цели трябва задължително да надградим.

Възползвай се от безплатна доставка от Takeaway.com в дни с мачове от Шампионска лига. Поръчай тук.

Ощр от категория efbet Лига