Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/04/screenshot371831.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Три турски клуба по петите на Ради Кирилов – Sportove
Намери ни
To Top

Три турски клуба по петите на Ради Кирилов

Три клуба от Турция са по петите на крилото на Славия Радослав Кирилов, пишат местните медии. Националът на “белите” е желан от Аланияспор, Адана Демирспор и Коняспор. И трите отбора са готови да предложат на играча договор за 2 1 години. 

Аланияспор е шести в елита и води битка за Лигата на конференциите.


Адана Демирспор е на пета позиция, а Коняспор е трети и може да се пребори с Фенербахче за участие в квалификациите на Шампионската лига. 

Почти сигурно Славия ще се раздели с Кирилов през лятото. По време на зимната пауза той бе пред трансфер в Гиресунспор, но в последния момент сделката се провали и крилото остана на “Овча купел”. През пролетта Гиресунспор се представя доста колебливо и се смъкна до зоната за оцеляване. 

“Тема Спорт”

Снимки: Sportal.bg

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558