Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/04/screenshot371425.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Боримиров: Не съм доволен от съдийството! В петък играем с Лудогорец и явно трябваше да се изпълни поръчката – Sportove
Намери ни
To Top

Боримиров: Не съм доволен от съдийството! В петък играем с Лудогорец и явно трябваше да се изпълни поръчката

Председателят на УС на Левски Даниел Боримиров говори след равенството 0:0 срещу ЦСКА в дербито от efbet Лига. Легендата на „сините“ бе изключително недоволен от съдийството. 

„Стараехме се докато бяхме свежи. През първото полувреме не си спомням ЦСКА да са направили нещо.


Не съм доволен от съдийството. Всеки, който е гледал мача, може да види. Първото полувреме влизането на Брадли Мазику не се дава нарисуван жълт картон. На Илиян Стефанов при положение, че си прибира краката и отива да му показва жълт картон, защото в петък играем срещу Лудогорец и трябва да си извърши поръчката, която му е дадена. Какъв картон му даде на Уелтон. Оставете отборите да играят“, започна Даниел Боримиров.

Видя се, че през второто полувреме нямаме хора, които да влязат на терена. Мисля, че най-важното е да възстановим футболистите в петък.

Не мога да кажа кой трябва да е по-доволен от резултата днес. Бари имаше две възможности да вкара гол. Ще трябва да работи.

22

ЦСКА - Левски I

Ние играем мач за мач. Целта ни е да играем в Европа. Лесен път няма. Лудогорец се старае по всякакъв начин да си улеснят реванша, но ние ще им го стъжним на „Герена“. Ще дойдат 20 хиляди човека. Да му мислят“, завърши Боримиров.

Снимки: Владимир Иванов | Снимки: Борислав Трошев

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558