Намери ни
To Top

Маркос Алонсо остава вариант за Барселона

Защитникът на Челси Маркос Алонсо остава в трансферните планове на Барселона. Левият бек от доста време е спряган за трансфер на „Камп Ноу“ и няма да е изненада, ако каталунците отправят оферта за него през лятото, пише „Мундо Депортиво“.

Привличането на нов ляв бек е един от приоритетите в селекцията на Барса. Затова каталунците са се насочили към Алонсо, защото се надяват да го вземат срещу неголяма сума.


Договорът на защитника изтича през 2023 година, а бъдещето на лондончани остава неясно, като все още не се знае кой ще бъде новият собственик. Така няма да е изненада, ако испанецът реши да смени обстановката и да опита скъсмета си в Барса.

През миналия сезон 31-годишният бек играеше доста рядко и още тогава се говореше, че може да си тръгне. Той обаче остана на „Стамфорд Бридж“ и през настоящата кампания се наложи като основен играч за лондончани, особено след контузията на Бен Чилуел. Той има 37 мача и 3 гола и 4 асистенции на сметката си във всички турнири. В момента цената му на пазара е около 15 милиона евро.

Гледайте всички мачове от испанската ЛаЛига, на живо, само в ефира на MAX Sport 4.

Ощр от категория Световен футбол