Намери ни
To Top

Ники Желязков отнесе 1 мач наказание и 500 лв. глоба

Треньорът на Нефтохимик 2010 (Бургас) Николай Желязков днес е бил наказан да не водии своя тим един мач и е глобен с 500 лв. след извънредно заседание на Дисциплинарната комисия към БФВ, научи Sportal.bg. Причината е острата реакция на Желязков след втория полуфинален мач срещу Монтана от Efbet Супер Волей във вторник, когато нападна делегата на мачовете и се изказа меко казано грубо за съдиите и съдийството, наричайки ги „тюфлеци“.

Така Николай Желязков няма да бъде начело на своя тим като гост на Монтана в мач №3 от полуфиналната серия утре (15 април) от 18,30 часа, но ще бъде на линия за 4-та среща между двата тима в събота (16 април).


Утре бургазлии ще бъдат водени от помощниците на Желязков Кирил Донев и Христо Тодоров. Резултатът в момента е 1-1 победи, а се играе до 3 успеха от 5 срещи.

Вчера пък капитанът на Нефтохимик Николай Николов пък беше само глобен с 200 лв. заради действията му в края на 4-ия гейм на първия мач срещу Монтана в понеделник, загубен с 1:3 гейма, и най-вероятно заради изказванията му след края на втората среща между двата тима.

СНИМКИ: Национална волейболна лига (НВЛ), startphoto.bg

Ощр от категория Волейбол