Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/04/screenshot370553.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Протестът на ЦСКА започна, ето какво става пред сградата на БФС – Sportove
Намери ни
To Top

Протестът на ЦСКА започна, ето какво става пред сградата на БФС

Фенове на ЦСКА се събраха пред сградата на БФС, за да протестират срещу управлението на футболния съюз. Сбирката стартира около 17.00 часа и ще продължи до 18.00 часа.


Тогава запалянковците ще се отправят към стадион „Славия“, където в 19.00 часа ще стартира първият полуфинален сблъсък от турнира за Sesame Купа на България между „белите“ и „червените“.

4

Шествие на феновете на ЦСКА

Припомняме, че ръководството на ЦСКА организира и палатков лагер в знак на протест срещу БФС, който стартира на 28 март. В първия ден пред сградата на съюза се появи изпълнителният директор на тима Филип Филипов, спортно-техническото ръководство в лицето на Стойчо Младенов, Анатоли Нанков и Тодор Янчев, а също така и кандидатът за президент на българския футболен съюз Димитър Бербатов.

4

Шествие на феновете на ЦСКА

Снимки: Владимир Иванов

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558