Намери ни
To Top

Легенда на Левски пред дилема дали да се откаже от отбора. Бившият играч реагира емоционално на случващото се в клуба

Бившият защитник на Левски Предраг Пажин нападна ръководството на Левски и дори

Легендарният футболист на „сините“ не спира да се интересува от отбора, но събитията на „Герена“ го огорчават, както личи от профила му във Фейсбук. Бившият играч дори е готов да се откаже от любовта си към Левски

Той поиска талисмана на клуба Славчо Георгиев – Джими Гуменката да бъде върнат на „Герена“. Той бе един от съкратените служители заради свития бюджет през новия сезон. Пажин обяви, че с такива ходове се затрива идентичността на сините.


Заради това той се изказа остро срещу ръководството.

„Искам Джими Гуменката да бъде върнат спешно на работа в Левски“, призовава бившият футболист чрез профилът си във Фейсбук.

Интересното е, че след като загуби работата си, Джими получи предложение за работа от Гриша Ганчев. Вероятно именно този факт е изкарал от нерви Пажин.

„Срам ме е понякога, че съм левскар. Съвсем сериозно, много скоро ще се откажа. И не заради отбора, а заради тези, които го затриват всеки ден все повече и повече. По-добре да се стегнат и да спечелят един мач, че както е тръгнало, който ни хване пак, ще ни бие като магарета“, коментира още Пажин.

Ощр от категория Тема на деня