Намери ни
To Top

Тухел: Когато сме концентрираме, сме специален отбор

Мениджърът на Челси Томас Тухел заяви, че е изключително доволен от отношението и мотивацията, които тимът му е показал при победата с 6:0 над Саутхамптън в 32-ия кръг на Висшата лига. „Това само ни показва, че ние не сме отбор, който може да се измъкне, ако се влага на 90 процента, но сме специален тим, когато сме концентрирани върху приоритетите си“, заяви Тухел.

„Ако сме отдадени, защитаваме се смело и показваме правилното отношение, тогава демонстрираме качествата си. Това невинаги се получава.


Не обвинявам играчите. Знам, че след пауза за националните отбори е трудно, но ние имаме необходимите качества“, добави Томас Тухел.

Германският мениджър на Челси съобщи, че не знае дали ще може да разчита на капитана Сесар Аспиликуета за предстоящите мачове на отбора. Аспиликуета пропусна двубоя срещу Саутхомптън заради положителен тест за коронавурис. Ромелу Лукаку пък е контузен. „Аспиликуета е с положителен тест за COVID-19 от петък, така че не знам как ще се развие ситуацията с него. Трябва да даде отрицателен тест. Лукаку не беше готов за днешния мач, но ще преценим в следващите дни“, обясни Тухел.

Ощр от категория Световен футбол