Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/04/screenshot370051.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Боряна Калейн: Радвам се, че успях да спечеля златния медал – Sportove
Намери ни
To Top

Боряна Калейн: Радвам се, че успях да спечеля златния медал

Боряна Калейн заяви, че е доволна от представянето си на Световната купа по художествена гимнастика в София. Националката спечели титлата в многобоя и се класира за финалите на всичките четири уреда утре.

„Аз съм много доволна от това, което успях да покажа на терена през тези два дни, тъй като се надскочих многократно спрямо предишните си две участия. Надявам се да покажа същата игра и утре.


Със Стилияна не само като гимнастички, но и като хора, сме много емоционални. Така че това беше най-голямото предизвикателство за нас. Мисля, че успяхме и се надявам утре да се представим по същия начин“, каза Калейн след многобоя.

„Каквото е било вече е било, трябва да го забравим напълно, защото утре е нов ден, ново състезание, отново трябва да изиграем съчетанията си, така че трябва да сме максимално мобилизирани. Съчетанията ми този сезон са направени по възможно най-добрия начин за мен. Като цяло и този правилник много ми допада. Единственото, което трябва е просто да играя с контрол над емоциите си, да не се оставям те да ме водят, а аз тях“, добави тя.

26

Световна купа по художествена гимнастика 2022

Калейн заяви, че се чувства по-спокойна тази година и изобщо за новия олимпийски цикъл.

„Чувствам се много по-спокойна тази година, защото съм подготвена за всичко, чувствам се така сякаш имам втори шанс отново да преживея същото, което е чудесно, защото знам всяко едно предизвикателство, което може да ми се случи по пътя и се чувствам подготвена. Бих посъветвала по-младите гимнастички да са спокойни, нищо не е на всяка цена и да си поставят малки цели“, каза Калейн.

„Радвам се, че успях да спечеля златния медал, защото си бях поставила за цел да си изиграя съчетанията като за първо място и се радвам, че успях“, допълни гимнастичката.

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558