Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/07/Стоев132.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Казахи цакат Левски преди мача с Ботев – Sportove
Намери ни
To Top

Казахи цакат Левски преди мача с Ботев

Левски среща проблеми при картотекирането на нов играч. От тима готвят жалба до ФИФА заради казуса „Атанас Курдов“. Нападателят, който се съди с Астана, получи зелена светлина да подпише договор със „сините“ от адвокатите на клуба.

Курдов парафира своя контракт, но сега на дневен ред е жълта карта, която трябва да финализира сделката.


Тя обаче се бави. По правилник Астана трябва да я прати до две седмици, след като е поискана. Иначе казано, Левски разчита на милостта на клуба на Станимир Стоилов, тъй като договорът е подписа на 7 юли. С други думи, ако казахите решат да създават проблеми, Курдов ще остане без картотека за предстоящия мач с Ботев.

На „Герена“ са сигурни, че от Астана ще саботират картотекирането на нападателя именно заради делата им с Курдов. Заради това „сините“ вече готвят жалба до ФИФА. Ако и след нея Астана откаже да даде картата на Курдов и се обоснове защо прави това, процедурата може да се удължи с месеци.

Твърди се, че от Левски са посъветвали нападателя да прекрати делата си срещу Астана, защото така проблемите ще се изчистят и той ще може да бъде картотекиран бързо. Проблемът пред Левски е най-вече за мача с Ботев, тъй като ако Астана не прояви разбиране до петък, то нападателят няма как да играе срещу „канарчетата“. Тогава друг футболист, най-вероятно Денис Махмудов, ще бъде преквалифициран като нападател, пише „Меридиан Мач“.

В същото време всички останали футболисти вече тренират на пълни обороти. Към тима се присъединиха Боян Йоргачевич и Максимилиан Карнер, които бяха получили почивка. Голям е шансът и контузеният доскоро Аймен Белаид да е титуляр в Коматево.

Ощр от категория Акценти


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558