Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/04/screenshot369339.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Първото предложение на ПСЖ към Погба е за по-малко пари от офертата на Юнайтед – Sportove
Намери ни
To Top

Първото предложение на ПСЖ към Погба е за по-малко пари от офертата на Юнайтед

Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба е получил първото конкретно предложение от Пари Сен Жермен за договор с френския клуб. Според „Манчестър Ивнинг Нюз“ офертата обаче е за по-ниска заплата, отколкото настоящият му клуб му е предложил, за да преподпише. Изданието не разкрива точния размер на сумата. В началото на годината в английските медии се появиха информации, че клубът от „Олд Трафорд“ е предложил на французина заплата от 500 000 паунда седмично.


В момента 29-годишният играч получава по 290 000 на седмица. 

Според „Манчестър Ивнинг Нюз“ Погба е отворен към трансфер в ПСЖ, но първото му желание е да се завърне в Ювентус. Изданието добавя, че в момента интересът от страна на Реал Мадрид е значително по-малък, отколкото бе по времето на Зинедин Зидан.

Преди седмица Погба заяви, че все още не е взел решение за бъдещето си. Настоящият му договор с Манчестър Юнайтед изтича след по-малко от три месеца.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558