Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/04/screenshot369049.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Барселона 0:0 Севиля, греда на Пике – Sportove
Намери ни
To Top

Барселона 0:0 Севиля, греда на Пике

Барселона и Севиля играят при резултат 0:0 на „Камп Ноу“.

След добрите резултати последните седмици Барса започна срещата уверено. От началото каталунците започнаха да контролират случващото се на терена и да търсят пролуки в защитата на съперника. В седмата минута Феран Торес получи пространство за изстрел от дистанция, но прати топката над вратата.


Дембеле пък бързо започна да показва, че се намира в отлична форма и да тормози бранителите на Севиля. В 12-ата минута той проби отдясно и центрира към Френки де Йонг. Нидерландецът засече с глава, но кълбото отиде над вратата. Жорди Алба също получи възможност да стреля, но и той не бе достатъчно точен.

Гостите не създаваха нищо в предни позиции, а в 25-ата минута контраатака на каталунците не бе използвана по най-добрия начин. Педри намери великолепно Дембеле. Французинът напредна и влезе в наказателното поле, но не успя да стреля. Барса вдигна темпото в края на полувремето и стигна до две разбърквания в наказателното поле на съперника. Първо Торес не успя да отправи удар, а след това опит на Обамеянг бе отразен от Боно.

В началото на второто полувреме Севиля стигна до една от редките си възможности. Лукас Окампос пробив и влезе в наказетлното поле. Той не успя да стреля, но топката се озова в Ерик Ламела. Неговият удар обаче не затрудни Тер Стеген. Малко по-късно пробив на Хесус Навас завърши с центриране към Окампос, но топката мина над главата му.

Тези ситуации накара Барселона да започне да действа по-агресивно и каталунците организираха няколко добри атаки и притесниха вратаря на гостите. Боно се намеси отлично след удар на Феран Торес, а след това се справи и с удар с главна на Араухо след ъглов удар.

БАРСЕЛОНА – СЕВИЛЯ 0:0

БАРСЕЛОНА: Тер Стеген, Дани Алвеш, Араухо, Пике, Жорди Алба, Бускетс, Ф. Де Йонг, Педри, Дембеле, Феран Торес, Обамеянг
СЕВИЛЯ: Боно, Ванас, Кунде, Диего Карлос, Рекик, Гудели, Жордан, Ракитич, Ламела, Окампос, Марсиал

Гледайте всички мачове от испанската ЛаЛига, на живо, само в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558