Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/04/screenshot368787.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Малдини води разговори с агента на Бейл за трансфер на уелсеца в Милан – Sportove
Намери ни
To Top

Малдини води разговори с агента на Бейл за трансфер на уелсеца в Милан

От Милан са провели първоначални разговори с агента на Гарет Бейл – Джонатан Барнет, за потенциален трансфер на уелската звезда на „сан Сиро“, когато договорът му с Реал Мадрид изтече. Контрактът на Бейл с „лос бланкос“ е до 30 юни тази година, след което се очаква Бейл да смени отбора или дори да се откаже от футбола. Решението му вероятно ще зависи и от това дали Уелс ще се класира на Световното първенство в Катар по-късно тази година.

Според испанското издание Sport легендата и технически директор на „росонерите“ Паоло Малдини вече е имал разговори с Барнет за възможността 32-годишното крило да облече фланелката на седемкратния клубен шампион на Европа.


Въпреки че твърде често има проблеми с контузии и рядко се появява в игра за клубния си тим, Бейл показва с изявите си за националния отбор на Уелс, че все още е способен да играе на най-високо ниво.

Гледайте всички мачове от испанската ЛаЛига, на живо, само в ефира на MAX Sport 4.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558