Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/04/screenshot368659.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Добри новини за Леверкузен, Патрик Шик е възстановен – Sportove
Намери ни
To Top

Добри новини за Леверкузен, Патрик Шик е възстановен

Нападателят на Байер Леверкузен Патрик Шик е възстановен от контузията си и ще може да се завърне в игра в съботния двубой с Херта Берлин, обяви наставникът на „аспирините“ Херардо Сеоане. Чешкият таран почти сигурно ще започне двубоя от пейката, но по всяка вероятност ще влезе в игра в даден момент от двубоя, разкри още треньорът на Байер. 

Шик, който е втори при реализаторите в Бундеслигата с 20 попадения, пропусна последните пет седмици заради мускулно разкъсване. Той не успя да помогне и на националния отбор на Чехия в плейофите за класиране на световното първенство.


Седем кръга преди края на сезона в Бундеслигата Байер заема трето място в класирането с 48 точки, като води с три на четвъртия РБ Лайпциг и с четири на съставите на Хофенхайм и Фрайбург. Херта е на 16-о място с 26 точки, като в предишния кръг столичани постигнаха изненадващ успех над Хофенхайм с 3:0.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558