Намери ни
To Top

Над 370 състезатели ще мерят сили в състезание по ориентиране за купа „Абритус“

Над 370 състезатели от 25 клуба от страната ще мерят сили в състезание по ориентиране за купа „Абритус“. Спортната проява ще се проведе в събота, 2 април, в западната част на местността „Пчелина“ край Разград, съобщи за БТА Милен Маринов, главен технически ръководител на състезанието.

Надпреварата се организира за 60-ти пореден път, а домакин на традиционната проява е разградският спортен клуб по ориентиране „Абритус”. Помощ и съдействие в организацията оказват община Разград и Туристическо дружество „Буйна гора“.


Маринов посочи, че маршрутите с различни дължини и трасета ще бъдат предизвикателство за състезатели от 7 до над 75-годишна възраст. Отборът на домакините ще се включи с 34 ориентировачи.

Стартът на състезанието ще бъде даден в 11:30 часа, а награждаването на победителите е предвидено за 14:00 часа. Класирането ще бъде индивидуално и отборно.

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558