Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/07/Балъков4.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ето кои пребиха племенника на Балъков, побойниците са известни, отговорни за боя са… – Sportove
Намери ни
To Top

Ето кои пребиха племенника на Балъков, побойниците са известни, отговорни за боя са…

Племенникът на Краси Балъков е с разбит нос и подута скула. А виновниците за побоя над Антоний Балъков са известни. Ето какво съобщават от МВР-Варна.

Задържани за 24 часа са двама души И.


М. (41 г.) от гр. Варна, неосъждан, и непълнолетният му син, също неосъждан.

По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура-Варна, уточняват от пресцентъра на полицията.

Припомняме, че Антоний и съотборниците му от Локомотив (Горна Оряховица) бяха бити по време на контролата с Черно море. Тогава фенове на моряците нахлуха на терена и потърсиха саморазправа с играчите на гостите като племенникът на Балъков пострада сериозно.

За изненада, се оказва, че главни виновници за неприятния инцидент са неосъждан баща и непълнолетният му син. Остава да си зададем въпроса – дали е нормално и редно по родните стадиони вместо поле за празник, футболът да е превръща в отдушник на ниски страсти?

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558