Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/03/screenshot368129.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Броени дни до „MAX FIGHT 49” – Sportove
Намери ни
To Top

Броени дни до „MAX FIGHT 49”

Хотелски комплекс „Свети Никола“ в гр.Сливен ще бъде домакин на брифинг, открита тренировка и официалното теглене на бойците преди 49-тото бойно шоу „MAXFIGHT“.

„MAXFIGHT CHAMPIONSHIP“ гостува в града на сините камъни по покана на настоящият общински съветник, бизнесмен и президент на футболна академия „Сините камъни“ Гн Пламен Крумов, както и местния клуб „Анаконда“.

Файт картата пък този път ще предложи на феновете 11 мача във формат ММА, К1 и професионален бокс.


Участват бойци от 4 държави – България, Бразилия, Сърбия, Молдова.

Събитието е с начален час 19:00 в спортна зала „Васил Левски“ на 1-ви април, а от 20:00ч стартира и LIFE в ефира на NOVA Sport.

Ден по-рано, в хотелски комплекс Св.Никола организацията ще даде пресконференция, като на нея част от бойците ще могат да дадат подробности по своята подготовка и да отговорят на въпроси на медии и фенове. Сред присъстващите се очаква да бъдат един от най-добрите ни ММА бойци Валентин Бенишев, както и двама от най-утвърдените ни професионални боксьори Йосиф Панов-Пепелянката и Борислав Велев – Рой.

Пресконференция – 30.03 (сряда)от 12:00ч, комплекс Св.Никола, гр. Сливен

–        от 13:00ч открита тренировка

Официално теглене – 31.03 (четвъртък) от 11:00ч, комплекс Св.Никола, гр. Сливен

„МАКСФАЙТ 49“ – 01.04 (петък) от 19:00ч, спортна зала „Васил Левски“

Ощр от категория Бойни Спортове


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558