Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/03/screenshot368009.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
БФС връща и участниците в събранието на Бербатов? – Sportove
Намери ни
To Top

БФС връща и участниците в събранието на Бербатов?

БФС може да върне извадените клубове, които участваха в събранието на Димитър Бербатов на 18 март, научи Sportal.bg. Предложението ще дойде от страна на Аматьорската лига, но трябва да бъде одобрено от Изпълкома.

“Има разговори между членовете на управителния съвет на Аматьорската футболна лига. Всички сме на мнение, че в името на детско-юношеския футбол трябва да се направи компромис за клубовете.


В крайна сметка децата не трябва да страдат от всички казуси. Трябва да се намери баланс между законността и целесъобразността. Решението обаче трябва да дойде от страна на БФС”, каза членът на УС на Аматьорската лига Дочко Дочев пред Sportal.bg.

Вече излезе информация и за 42 клуба, за които ще се направи отсрочка, за да си оправят документите и да се урегулират регистрациите им към Министерството на спорта.

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558