Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/03/screenshot367501.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Тити Папазов: Някои променят правилници, ние се забавляваме – Sportove
Намери ни
To Top

Тити Папазов: Някои променят правилници, ние се забавляваме

Левски продължава към полуфинала в турнира за Купата на България, след като победи Спартак Плевен в 1/4-финалната фаза на надпреварата в Ботевград. След срещата треньорът на „сините“ Константин Папазов коментира случилото се на паркета и настроението в отбора.

„Трябва да отчетем, че играхме много добре в защита. За мен те прегоряха.


На 90 км от Ботевград, те дойдоха един ден по-рано. Това не се е случвало от не знам коя година. Няма нищо по-нормално от това да искат да победят, но според мен преекспонираха в желанието си да продължат в следващата фаза и когато най-силното им оръжие беше ограничено и от нас и от самите тях, имахме много лека разлика от 33 точки. Това е повече от това, което сме можели да искаме.

Прекрасно поведение на целия отбор. Просто съм много доволен, че някои неща се случиха повече от това, което сме искали, защото е прекалено преди мача да вярваш, че ще водиш с 33 точки в 32-та минута срещу отбора на Плевен, който ни победи в Плевен, а в София до последните минути беше като равен с равен. Пак повтарям, за мен те прегоряха.

Ние сме отборът, който идва тук най-освободен. Другите поемат ангажименти, виждам променят правилниците, а ние се забавляваме. Ако и това ни забранят – да се забавляваме, вече не знам какво да правим.“, заяви Папазов.

Снимка: БФБ

Гледайте най-вълнуващите двубои от Националната баскетболна лига, Евролигата и Еврокупата, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558