Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/03/screenshot367289.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Нефтохимик 2010 остана без Ники Николов за втората среща с ЦСКА – Sportove
Намери ни
To Top

Нефтохимик 2010 остана без Ники Николов за втората среща с ЦСКА

Старши треньорът на Нефотхими 2010 Николай Желязков гостува в предаването на Sportal.bg и Sportal TV – Block Out. В него той говори за предстоящия втори двубой от 1/4-финалната серия от efbet Супер Волей срещу състава на ЦСКА, който ще си играе утре в столичната зала „Васил Симов“.

По време на гостуването си Желязков разкри, че бургазлии ще бъдат без Николай Николов за двубоя утре.


Централният блокировач, който бе с ключов принус за победата на Нефтохимик в първата среща в Бургас. Николов е вдигнал температура и не е пътувал за София. Тестът му за коронавирус е отрицателен.

„За жалост изгубихме Ники Николов, който е болен, с температура е. За щастие не е ковид, но е огромна загуба за нас. Той е много важен състезател. Неговото псисътвие в игрището е много важно, защото той дава голяма спокойствие и е като един помощник треньор вътре в игрището“, каза Желязков.

Въпреки загубата на Николов Желязков е на мнението, че Нефтохимик ще има шансове срещу ЦСКА в утрешния ден. Първата среща между двата тима завърши при резултат 3:0 (25:16, 25:19, 25:12)в полза на Нефтохимик 2010.

Снимки: Национална волейболна лига/startphoto.bg

Гледайте най-вълнуващите двубои от Шампионска лига, Лига на нациите, Световно клубно първенство, Световно първенство 2022, на живо, в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558