Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/03/screenshot367195.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Преговорите между Гави и Барселона зациклиха – Sportove
Намери ни
To Top

Преговорите между Гави и Барселона зациклиха

Преговорите между Гави и Барселона зациклиха. Двете страни така и не могат да се разберат за параметрите на новия договор на 17-годишния талант и към момента няма никакво развитие по тази тема, пише „Ел Насионал“. Настоящият контракт на футболиста е до лятото на 2023 година и вече доста клубове следят ситуацията около него и са готови да отправят оферти през лятото.

На този етап от Барселона са заявили, че няма да изпълнят условията, поставени от Гави.


Футболистът е наясно, че би получил доста по-висока заплата, ако отиде в клуб от Премиър лийг и настоява от Барса да му предложат подобни параметри. Шефовете на „Камп Ноу“ обаче смятат, че претенциите на футболиста са твърде високи, особено с оглед на трудната финансова ситуация, в която се намира клубът.

Все пак от Барса не смятат лесно да изпуснат един от най-големите си таланти и ще седнат отново на масата за преговори по време на паузата за националните отбори. В разговорите ще бъде включен и треньорът Чави Ернандес, който също ще опита да убеди младока да остане в родния си клуб, където в който ще може да продължи израстването си в следващите години под неговото вещо ръководство.

Гави постепенно започва да се налага в състава на Чави и прави много добро впечатление с изявите си. От началото на сезона той има 24 мача, 2 гола и 5 асистенции на сметката си. Освен това той стигна и до националния отбор на Испания, като вече може да се похвали с 4 мача за „Ла Фурия“.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558