Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/03/screenshot367045.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Барселона се свърза с агента на Рафиня – Sportove
Намери ни
To Top

Барселона се свърза с агента на Рафиня

Барселона има сериозен интерес към крилото на Лийдс Рафиня. От „Камп Ноу“ дори вече са се свързали с агента на играча Деко, за да положат основите на евентуален негов трансфер през лятото, разкри трансферният експерт Фабрицио Романо.

Макар йоркширци да се представят доста зле през този сезон, бразилският национал е един от малкото играчи в клуба, които продължават да играят на високо ниво, като има 9 гола и 3 асистенции в 27 мача на сметката си.

Рафиня със сигурност ще напусне Лийдс, ако отборът изпадне от Премиър лийг след края на сезона.


Затова интересът към него е доста сериозен. Освен от Барселона, той е следен и от Челси, Ливърпул и Байерн (Мюнхен).

Барса обаче има важно предимство при евентуалните преговори за 25-годишното крило. Президентът Жоан Лапорта е в близки отношения с агента на играча Деко, който е бивш футболист на каталунците. Именно това може да наклони везните в тяхна полза.

Рафиня има договор с Лийдс до лятото на 2024 година. Той има 7 мача и 3 гола за националния отбор на Бразилия. В момента цената му на пазара е от порядъка на 40 милиона евро.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558