Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/03/screenshot366621.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Мбапе: Дори да побеждаваме с 9:0, хората пак ще говорят за станалото в ШЛ – Sportove
Намери ни
To Top

Мбапе: Дори да побеждаваме с 9:0, хората пак ще говорят за станалото в ШЛ

Килиан Мбапе счита за заслужена загубата на неговия Пари Сен Жермен с 0:3 от Монако в дербито на Лига 1. Това беше пореден разочароващ мач за парижани, които са в шок и от отпадането от Шампионската лига.

“Важно е човек да уважава себе си – заяви нападателят пред Prime Video. – В този двубой не показахме никакво уважение.


Трябва да продължим да бъдем професионалисти и да уважаваме както съперника, така и нашите фенове, които ни подкрепят, че и нашите семейства. Може да побеждаваме с 8:0 или 9:0, но хората все още ще говорят за станалото в ШЛ.”

Независимо че тимът на Маурисио Почетино отстъпи, той остава лидер в първенството със солидна преднина. “Целта е да станем шампиони за десети път, защото нищо друго не е от значение за привържениците ни. И ще спечелим титлата”, добави Мбапе.

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558