Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/07/Петев.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Един от най-големите в света избухна: Събличането на Ивайло Петев в България бе… – Sportove
Намери ни
To Top

Един от най-големите в света избухна: Събличането на Ивайло Петев в България бе…

Събличането на Ивайло Петев на „Герена“ от фенове на Левски доби за пореден път световна популярност. Един от най-авторитетните и известни играчи в сферата на медиите дава своя категоричен коментар за случилото се. Събличането на Ивайло Петев при представянето му като треньор на Левски се нареди в класация за най-големите противопоставяния в спорта.

Подреждането се прави от авторитетната медия „Скай Спорт“.


Припомняме, че Петев бе представен като наставник на Левски в залата за пресконференции на „Георги Аспарухов“. Но само няколко минути след началото на брифинга нахлуха фенове на сините. Те обвиниха специалиста, че е фен на ЦСКА, съблякоха го и го изгониха.

За „Скай Спорт“ този случай попада в класацията за най-големите спортни противопоставяния и  е наистина култов и исторически.

Дали ситуацията обаче носи престиж на България, или обратното, преценете сами?

Ощр от категория Анализ


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558