Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/03/screenshot366519.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Индзаги: Малкото точки напоследък определено ни тежат психически – Sportove
Намери ни
To Top

Индзаги: Малкото точки напоследък определено ни тежат психически

Наставникът на Интер Симоне Индзаги призна, че малкото спечелени точки в последните мачове на тима притесняват неговите играчи. „Нерадзурите“ завършиха наравно 1:1 като домакини на Фиорентина и са спечелили едва 7 пункта в последните 7 кръга, което позволи на лидера в класирането Милан да ги задмине и да натрупа преднина от 6 точки пред тях.

„Първото полувреме не беше достатъчно, защото отбор като нашият трябва да прави повече. Подобрихме се след почивката, създадохме повече положения и можехме да вкараме още един гол.


Това е просто слаб период, 7-те точки в 7 мача определено ни тежат психологически. Фиорентина се справиха по-добре преди почивката, а ние – след нея. Не съм доволен, защото всички очакват повече от нас. Сега отборът чувства по-голяма отговорност в сравнение с началото на сезона, когато хората се отнасяха с нас по по-различен начин. Имахме няколко перфектни месеца и последва спад. Момчетата обаче трябва да останат спокойни и просто да продължат да работят. Създаваме доста положения и просто не ги завършвахме така, както правехме. 

Не се справихме добре през първото полувреме срещу Торино, така че определено очаквах подобрение в това отношение. Аз съм първият, който трябва да носи отговорност, тъй като съм треньорът. Момчетата положиха усилия срещу качествен опонент, но трябваше да се справим по-добре в определени моменти. Липсата на Марсело Брозович? Знаем, че подобни моменти не са лесни, но сме във футбола от достатъчно дълго, за да знаем, че трябва да ги преодоляваме. Твърде лесно е да се оправдаваме с отсъствието на играчи. Факт е, че се справихме по-добре през втората част, така че не е само това. Щях да съм по-притеснен, ако въобще не бяхме създали положения, а в последните мачове го правим. Може би липсата на резултати прави тима малко по-хаотичен и нетолкова хладнокръвен при вземането на решения. Знаем какъв мач ни предстои срещу Ювентус. Вече играхме с тях в първенството и за Суперкупата, така че ще бъдем подготвени“, коментира Индзаги след мача.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558