Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/07/page3011.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
ЦСКА със супер бюджет за В група! Вижте сумата, за армейците ще бъдат налети… – Sportove
Намери ни
To Top

ЦСКА със супер бюджет за В група! Вижте сумата, за армейците ще бъдат налети…

ЦСКА ще може да се похвали със супер бюджет за аматьорската „В“ група. Сумата е отлична за стандартите на въпросния ешелон. Ето колко точно пари ще бъдат налети в гранда за участието му при аматьорите идната кампания.

Бюджет от малко над 500 хил.


лв. ще има ЦСКА за сезона във „В“ група, научи „7 дни спорт“. Парите са осигурени от двамата нови благодетели на червените и са за заплати, оперативни разходи и трансфери на футболисти в следващата една година.

Гриша Ганчев и Юлиян Инджов са обещали на директора Пламен Марков и треньора Христо Янев финансов комфорт, за да могат всички играчи които ще облекат червената фланелка, да мислят само за футбол.

Въпреки това всички футболисти в клуба ще бъдат със срочни 6-месечни контракти. Това се прави с цел спазване на наредбата на БФС и трудовото законодателство на България. Заради аматьорския статут на ЦСКА нито един от играчите и треньорският екип не може да има професионален трудов договор.

Никой от останалите тимове във „В“ група няма да има бюджет сходен до този на армейците.

Ощр от категория Анализ


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558