Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/03/screenshot366429.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Белия: Червеният картон ни обърка мача – Sportove
Намери ни
To Top

Белия: Червеният картон ни обърка мача

Наставникът на ЦСКА 1948 Николай Киров даде мнението си след загубата с 0:1 от Берое. Бившият вратар заяви, че червеният картон на Венцислав Василев е объркал плановете на „червените“.

„Ситуацият с червения картон обърка мача за нас, дотогава беше надлъгване. Останахме с човек по-малко, но не беше това генералният проблем, а че трябваше да правим размествания в защитата.


След това получихме и гола, беше трудно да отвърнем с човек по-малко на терена. 

8

Берое - ЦСКА 1948

Дебнехме се, беше ясно, че който допусне първи гол, ще изгуби двубоя. Направихме го ние, по доста глупав начин. За жалост при наличие на доста защитници пред наказателното поле, допуснахме елементарен гол в нашата врата, но пак казвам, че червеният картон повлия. В следващия кръг ще бъдат наказани около трима футболисти, но ще трябва да се подготвим по най-добрия начин за Локомотив (Пловдив)“, заяви Белия в Стара Загора.

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558