Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/03/screenshot366189.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Атлетико Мадрид се интересува от Ромелу Лукаку – Sportove
Намери ни
To Top

Атлетико Мадрид се интересува от Ромелу Лукаку

Атлетико Мадрид може да опита да привлече в редиците си нападателя на Челси Ромелу Лукаку през лятото, твърди „Фишайес“. 28-годишният таран не се чувства щастлив на „Стамфорд Бридж“ след като се завърна там през лятото. Той е отбелязал скромните 11 гола в 33 мача и все по-усилено се говори, че ще потърси ново предизвикателство след края на сезона.

Освен това Челси се намира в доста трудна ситуация след санкциите, които бяха наложени на собственика Роман Абрамович.


Нищо чудно клубът да бъде принуден да се раздели с много от звездите си през лятото. От Атлетико ще опитат да се възползват от ситуацията и да вземат Лукаку на „Уанда Метрополитано“.

Диего Симеоне вече усилено търси заместник на Луис Суарес, който се очаква да си тръгне след края на сезона. Нищо чудно клубът да се раздели и с Жоао Феликс, така че привличането на качествен нападател ще бъде от първостепенна важност.

Атлетико обаче не е единственият кандидат за подписа на Лукаку. Говори се, че той е желан и от бившия му клуб Интер, както и от Барселона. Белгиецът като че ли клони повече към завръщане на „Сан Сиро“, като вече няколко пъти сподели, че мисли за подобен вариант.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558