Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/07/S236048211112.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Още един шеф е аут от Левски! След дълги години в клуба, вижте кой напуска сините – Sportove
Намери ни
To Top

Още един шеф е аут от Левски! След дълги години в клуба, вижте кой напуска сините

След като голямата фигура Тодор Батков се раздели с Левски, сега още един шеф на „Герена“ е аут. Става въпрос за човек, който дълги години работи в гранда, а сега по всичко личи има ново начало и част от старите лица се разделят с клуба.

Един от дългогодишните служители и шеф на редакторския екип в ПФК Левски – Гретиен Славов, вече не е част от сините, разбра LIVESPORT.BG.

Новината бе потвърдена от клуба, както и от самия Славов, който работи на „Герена“ повече от 15 години.


Причината за раздялата се крие в спирането на месечното списание и програмките, за които Гретиен и неговият екип отговаряха през годините.

Освен Славов, от клуба си тръгва и неговият помощник, грижещ се за дизайна и оформянето на списанието и програмките Христо Христов.

Така в Левски намаляват 1 перо от разходите на клуба. В момента сините се намират във важен период, в който главна цел е погасяването на задължения натрупани от клуба.

Ощр от категория Трансфери


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558