Намери ни
To Top

Съставите на Челси и Нюкасъл

Разтърсваният от проблеми извън терена Челси приема възродения Нюкасъл в интересен двубой от 29-ия кръг на Премиър лийг. Лондончани са в серия от четири поредни победи в първенството, докато „свраките“ спечелиха шест от последните си седем двубоя в лигата, където нямат загуба от 19 декември и вече не изглеждат застрашени относно мястото си в елита.

Томас Тухел е направил четири промени в сравнение с двубоя с Норич в четвъртък. Антонио Рюдигер, Маланг Сар, Н’Голо Канте и Халим Зиеш стартират днес.


Сесар Аспиликуета не е в групата, а Тиаго Силва, Матео Коваичич и Саул сядат на пейката. Там за пореден път остава и Ромелу Лукаку. На върха на атаката отново е намиращият се в чудесна форма Кай Хавертц.

Еди Хау също е предприел четири промени от мача със Саутхамптън. Мигел Алмирон, Шон Лонгстаф, Хавиер Манкийо и Джамал Ласелс са титуляри за Нюкасъл. Джонджо Шелви и Джо Уилок не са в групата, докато Емил Крафт и Райън Фрейзър са сред резервите. Бруно Гимараеш запазва мястото си в стартовия състав.

Челси: Менди, Чалоба, Рюдигер, Кристенсен, Сар, Канте, Жоржиньо, Зиеш, Маунт, Вернер, Хавертц

Нюкасъл: Дубравка, Манкийо, Шер, Ласелс, Бърн, Таргет, Лонгстаф, Гимараеш, Алмирон, Мърфи, Ууд

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Ощр от категория Световен футбол